Retourneren


Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@bonny-blue.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Bestellingen wijzigen of annuleren

We zijn maar een heel klein team en daarom hebben we zoveel mogelijk van het minder leuke werk geautomatiseerd. Dat geldt ook voor bestellingen. Het voordeel is dat we meer tijd hebben om mooie nieuwe ontwerpen te maken. Het nadeel is dat we geplaatste bestellingen niet kunnen wijzigen of annuleren. Je kunt de gehele bestelling inclusief retourformulier terugsturen zoals hierboven beschreven.

Beschadigde spullen

Beschadigingen en defecten zijn heel vervelend. Als je een beschadigd artikel hebt ontvangen, of een artikel gaat binnen een jaar kapot, stuur ons dan een bericht. We gaan dan uitzoeken wat we eraan kunnen doen om je probleem op te lossen.
Stuur je e-mail naar info@bonny-blue.nl met de volgende informatie:
• Het ordernummer van www.bonny-blue.nl;
• Een foto waarop de beschadiging of het defect duidelijk te zien is;
• Een korte omschrijving van het defect (en hoe het is gebeurd, zo nodig).
Wanneer wij akkoord gaan met reparatie ontvang je van ons een speciaal retourformulier voor defecten. Stuur je aankoop naar ons op en als alles goed gaat steel je binnen 2 weken weer de show met jouw Bonny-Blue. Mocht reparatie niet mogelijk zijn, dan nemen we contact met je op.

Garantie

Bonny-Blue hecht aan kwaliteit alsof het onze moeder is. Daarom geven we zes maanden garantie op onze artikelen, ingaand op de dag van aankoop. Je ordernummer (in je bevestigingse-mail) is meteen ook je garantiebewijs. Raakt dat niet kwijt, want dan vervalt ook je recht op garantie.
Buiten de garantie vallen onder meer normale slijtage en gebruikssporen. Onze producten zijn gemaakt van eerlijke natuurproducten zoals leer en huid. Die blijven lang mooi en krijgen een echt eigen karakter als je er goed voor zorgt. Meer daarover lees je in onze adviezen voor verzorgen van jouw Bonny-Blue producten.

Download hieronder het retourformulier: