Betalen


Ja hoor, betalen kan gewoon, bij Bonny-Blue. En het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is iets bestellen. Niks moeilijks aan 😉

Veilig betalen

We geven toe: betalen is natuurlijk niet het leukste onderdeel van het shoppen. Daarom hebben we het zo veilig mogelijk gemaakt. Onze website is beschermd door een beveiligingscertificaat, zodat niemand je persoonlijke of bestelgegevens kan onderscheppen.

Afhandeling

Voor het verwerken van betalingen gebruiken we Mollie. Nee, dat is geen stagiaire, maar een betaaldienst die zorgt dat jouw betaling veilig aankomt. Wij krijgen daarbij nooit jouw persoonlijke gegevens te zien. Want hoe leuk je ons ook vindt, je bent natuurlijk niet met ons getrouwd. Meer weten over Mollie? Op de website van Mollie staat alle info die je zoekt.

Betaalmogelijkheden

iDeal:
Gewoon met je bank, zoals je dat gewend bent. iDeal is niet voor niets de meestgebruikte methode om je aankopen te voldoen.
iDeal is te gebruiken met elk van de volgende banken:

– ABN AMRO
– ASN Bank
– Bunq
– ING
– Knab
– Rabobank
– RegioBank
– SNS Bank
– Triodos Bank en
– Van Lanschot Bankiers

PayPal:
Ook veelgebruikt is Paypal. Een soort digitale onlineportemonnee. Als we je nog meer moeten uitleggen over wat PayPal is, dan heb je vast geen PayPal account en verwijzen we je graag terug naar de optie voor betalen met iDeal.

Als de betaling goed is verlopen krijg je daarvan een melding bij de afronding van het betaalproces. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt namelijk gratis & voor niks ook een bevestiging in je e-mail.

Creditcards:
Aan betalingen met creditcards doen we niet. Dat heeft niks te maken met principes of zo, het lijkt ons op dit moment alleen nog niet zo nodig. Niet mee eens? Laat het ons weten: info@bonny-blue.nl.

CadeauBonny:
Giftcards zijn saai. Daarom noemen wij ze CadeauBonny’s. Heb jij een CadeauBonny gekregen? Dan heb je súpervrienden. Met een CadeauBonny kun je bij ons betalen voor alle producten. Ook voor aanbiedingen? Welja, waarom niet, toch?

Betaling gelukt

Als jij (en wij) bericht hebben dat je betaling is gelukt, dan gaan we aan de slag om je bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Onze afdeling pakketjesversturen gaat meteen voor je aan de slag. Hier lees je alles over leveringen van Bonny-Blue.

Heb je nog vragen over betalingen? Stuur ons dan even een berichtje op info@bonny-blue.nl